logga mobil älta kulturknut 2

DANS, ZUMBA, MUSIKCAFÉ OCH CIRKUS

Några av de aktörer som har verksamhet i Älta Kulturknut bjuder på uppträdanden och prova på  lördagen den 27 april mellan 12:15-15:00. Alla aktiviteter är gratis!

Ett samarbete mellan Nacka Dans och Teater, Loreto Dance & Fitness, Nacka musikskola, Circus Le Fou och Älta Kulturknut.

Nacka dans och teater

27 april 12.15-12.45

Kom och prova dans med danslärare och elever
från Nacka Dans och Teater. Drop-in!


Det blir en liten uppvisning med lördagsgruppen i showjazz. Efter det blir det en prova på lektion i jazzdans med Karin Bonthron. Ett smakprov på vad showjazzgruppen brukar göra på lektionerna.

​​​​​​​Aktiviteterna passar alla erfarenheter och åldrar.
En stund fylld av dansglädje, varmt välkomna !

Nacka Dans & Teater är en föreningsdriven kulturskola med bas i Boo Folkets Hus i Orminge och med verksamhet även i Älta Kulturknut.
Vår verksamhet bygger på att ge barn och ungdomar möjlighet att hitta och utveckla sitt uttryckssätt i en trygg och tillåtande miljö. Vi lägger stor vikt på pedagogisk kompetens och utbildning hos våra pedagoger och betonar ett lustfyllt prestationsfritt lärande.

Vi jobbar för att kunna erbjuda ett brett urval av kurser till en bred målgrupp. Därför har vi kurser från 1 år till vuxna. Alla kurser från 7-19 år ingår i Nacka kommuns kundval.

Kontakt: info@nackadansoteater.se

Zumba med Loreto

27 april 12.45-13.30

Uppträdanden och prova på med Loreto. Drop-in!

Loreto Dance & Fitness har kurser för barn och seniorer i Älta Kulturknut. 

Zumba®️Kids är perfekt för barnen som gillar musik, rocka och dansa loss med sin favoritmusik,  plus att de kan lära sig rytmer från hela världen. Det är en lekfull och kreativ upplevelse!

Zumba®️Gold är en dansform där tempo är lite längre med enkla dansrutiner. Att kombinera dans och musik skapar glädje och Zumba blir en träning för både kroppen och själen.

Kontakt: zumbaloreto@gmail.com

Nacka musikskola

27 april 13.30

Musikcafé i foajén med Nacka Musikskolas elever

Nacka Musikskolas mål är att kunna erbjuda en så komplett musikskola som möjligt med hög kvalitet inom olika musikstilar efter intresse och ambition. Vi välkomnar barn, ungdomar och vuxna!

Nacka Musikskola erbjuder minst 30 undervisningstillfällen per läsår och vi följer i princip grundskolans terminstider och lovdagar. I Älta Kulturknut får du av våra professionella pedagoger möjlighet att lära dig sjunga, spela gitarr, piano och fiol.

Kontakt: www.musikskolan.nacka.se

Circus Le fou

27 april 14.00-15.00

Prova cirkus med Circus Le Fou. Vid provtillfället i cirkus kommer eleverna får testa på trapets, jonglering och akrobatik.

10 st platser årskurs 1-2, 10 st platser årskurs 3-4 och 10 st platser årskurs 5-9. Endast barn/ungdomar skrivna i Nacka kommun.

Föranmälan sker till info@altakulturknut.se

På tisdagar kommer vi starta terminskurser i Älta Kulturknut. Vi kommer ha tre olika åldersgrupper (årskurs 1-3 och 4-5 samt 6-9) till att starta med.  Eleverna kommer att få träna cirkus en gång i veckan och avsluta det hela med en uppvisning för familj och vänner.

Under en termin hos oss kommer eleverna få testa på trapets, ring, tyg, jonglering, akrobatik och balans.

Elever skrivna i Nacka har förtur och anmäler sig via Nacka kommuns hemsida, pris 1750 kr  

Elever från övriga kommuner kan ställa sig i kö via vår egen hemsida http://www.cirkusskola.se​ 

Nyhetsbrev

Älta Kulturknut  -  Oxelvägen 42, 138 30 Älta
Kontakt: 08-773 32 20 eller info@altakulturknut.se