logga mobil älta kulturknut 2

Föreläsning om Mindfulness

19 februari 19:00  INSTÄLLD PGA SJUKDOM

OBS! NYTT DATUM 4 MARS 19:00

Tyvärr är föreläsningen inställd på grund av sjukdom. Vi har bokat in ett nytt datum, 4 mars 19:00. Om du redan har köpt biljett och inte kan gå på det nya datumet hjälper vi er med retur.

Kontakta info@altakulturknut.se

Föreläsning om mindfulness med coachen och mindfulnessinstruktören Mikaela Kollstedt.

Vi är många som lever i det förflutna eller med tankar om oro för framtiden. Vi låter vardagsbestyr och fulla mailkorgar hindra oss från det som är så viktigt för oss. Att uppleva och påverka nuet och att glädjas av livet här och nu.

Mindfulness är en sätt att minska stress och oro, fatta kloka beslut och öka din livskvalitet. Att leva här och nu innebär att lyssna inåt till dina egna signaler och att vara lyhörd för dina behov. Allt detta är något du kan träna upp med hjälp av mindfulness.

I denna föreläsning berättar Mikaela Kollstedt mer om mindfulness och hur du kan börja använda det i din vardag redan nu. Mikaela Kollstedt är coach och mindfulness-instruktör som brinner för att hjälpa andra att leva mer innerligt. Att leva mer utifrån sig själva och att lyssna inåt snarare än att agera på och ta in alla intryck utifrån. Hon håller kurser i personlig utveckling och mindfulness på Älta kulturknut i vår och finns även tillgänglig som coach.

För mer information om kurserna:

mikaela@mikaelakollstedt.se
mikaelakollstedt.se

Arrangör: Älta Kulturförening

Biljetter

Ordinarie
50 kr

Biljetter kan köpas via billetto.se eller i vår reception.

Biljetter i receptionen släpps 8 januari

Se våra öppettider

Obs! Köpt biljett återlöses ej

Aktiviteter på Knuten
Evenemangskalender
FilmKnuten
Stickcafé
 

Nyhetsbrev

Älta Kulturknut  -  Oxelvägen 42, 138 30 Älta
Kontakt: 08-773 32 20 eller info@altakulturknut.se