logga mobil älta kulturknut 2

Doug Seegers

7 februari 19:00

SLUTSÅLD!

Det har snart gått sex år sedan svenska folket för första gången mötte Doug Seegers i tv-programmet Jills Veranda. Sex omtumlande år med skivinspelningar, turnéer, TV-shower och bokutgivning.  Doug Seegers har en helt egen speciell plats i svenskens hjärta. Med sin urtalang och sitt naturliga och ödmjuka sätt, har han skapat en nära och varm relation med sina många fans.

Doug Seegers historia har berättats många gånger. I intervjuer och artiklar har vi serverats Askunge-sagan. Och visst är det en fantastisk historia som tål att berättas, om och om igen - för vem älskar inte en sann, gripande berättelse som till och med har ett lyckligt slut?

Vi är riktigt glada att kunna presentera denna ödmjuka och duktiga internationella artist på Älta -scenen, till vilken han kommer med sitt band. Han pratar lättförståelig engelska och spelar egen musik med budskap om upprättelse, tro, hopp och kärlek.

Röster om hyllade albumet "A Story I got to tell"

"If it doesn't win a Grammy it will be a great unjustifiable"

- Av Country Music People (on A Story I Got To Tell)


"A story I got to tell" är nämligen ett riktigt skönt album. En samling delvis självbiografiska sånger där Doug Seegers talang kommer till sin fulla rätt och där rutinerade producenten Joe Henry verkligen fått ut det mesta och det bästa ur den här 67-årige gatumusikern från Nashville, en man med något så ovanligt som en välbekant och samtidigt helt unik röst.

- Av Jan Andersson, GP


Doug Seegers har tveklöst aldrig låtit bättre än här.

- Av Håkan Steen, Aftonbladet


Arrangör: Älta Kulturförening
Med stöd av Nacka kommun

Biljetter

Ordinarie
240 kr

Biljetter kan köpas via billetto.se eller i vår reception.

Se våra öppettider

Obs! Köpt biljett återlöses ej

Aktiviteter på Knuten
Evenemangskalender
FilmKnuten
Stickcafé
 

Nyhetsbrev

Älta Kulturknut  -  Oxelvägen 42, 138 30 Älta
Kontakt: 08-773 32 20 eller info@altakulturknut.se