logga mobil älta kulturknut 2

Älta Kulturförening presenterar

föreläsning om
Ekoturism

——

8 februari 2017
kl 19.00

Nature´s Best hjälper dig att hitta några av de allra bästa svenska naturupplevelserna!

Föreläsare: Tomas Bergenfeldt

Nationalparksresor gör det möjligt att komma till delar av svensk natur som är svåra att nå på egen hand. Tomas Bergenfeldt, som varit medgrundare till Ekoturismföreningen, Nature’s Best, Äventyrsresor, Stockholm Adventures och nu Nationalparksresor, berättar om vad Ekoturism innebär och hur du kan få hjälp att hitta till de bästa delarna av svensk natur.

Nature’s Best blev den första kvalitetsmärkningen av ekoturism på norra halvklotet när den sjösattes under FN:s internationella Ekoturismår – 2002. Det är ett system skräddarsytt för att garantera hög kvalitet på natur-upplevelser i kombination med ett starkare naturskydd, mer miljöanpassat resande och omsorg om resmålets kulturvärden. Resultatet blir ett roligare resande.

Sverige har många alltför sällan besökta naturskatter. Ofta är de svåra att nå utan egen transport och många är förvånansvärt okända. Svenska National-parksresor vill hjälpa svenskarna att hitta pärlorna. Resorna görs oftast klimatsmart i buss tillsammans med andra naturintresserade och med kvalificerad färdledning. Bor och äter gör man på ganska enkla men unika hotell och vandrarhem. Besöken i naturen görs till stor det på egen hand – om man inte väljer att ströva med vår färdledare.

8 februari  kl 19.00

Biljetter

Ordinarie
100 kr

Biljetter bokas via billetto.se eller i vår reception under våra öppettider.

Nyhetsbrev

Älta Kulturknut  -  Oxelvägen 42, 138 30 Älta
Kontakt: 08-773 32 20 eller info@altakulturknut.se